EETHUIS ODILIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 53 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Odilia. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 19:56 Het was prima en erg veel
16 mei 2024 om 22:55 Smaakte goed en vers! Levering was uitstekend op afgesproken tijdstip. Altijd goed hier.
31 mrt 2024 om 20:54 Totaal heeft het bijna 2 uur geduurd
3 mrt 2024 om 22:37 Bij thuis bezorgt wat het totaal bedrag 38 euro. ik koos voor contant betalen, bij ophalen moest ik 0,75 extra betalen onder het mom van plastic toeslag, gek want als ik het meteen had betaald per bank was het €38 tevens stond het ook niet op de bon
18 feb 2024 om 23:34 Deze keer was het weer lekker. De ene of de andere keer wil er wel eens verschil in zitten vind ik.
18 feb 2024 om 21:31 De friet was taai
26 jan 2024 om 22:29 De bezorgtijd was anderhlf uur en het eten was echt niet lekker. In mijn turkse pizza (kipdöner) zaten kleine stukjes bot! Ik had een friet speciaal besteld maar er was niks speciaals aan, taaie friet met frikandellen in een bakje gegooid zonder saus
20 jan 2024 om 19:34 Eten werd koud bezorgd jammer
20 jan 2024 om 19:13 Vandaag 2 pizzas besteld 1 was prima 1 was niet te eten niet gaar gewoon vies. Helemaal aan de doos onder vast geplakt slap en rauw. Volgende keer kiezen we voor een andere pizza tent.
19 jan 2024 om 23:37 Eten was weer goed en snel bezorgd
18 jan 2024 om 22:34 Super lekker en op tijd Zeer vriendelijk telefonist
14 jan 2024 om 20:12 Ik kan maar tot 90 minuten maar het duurde 2 uur voordat de bestelling er was en de verhoudingen waren niet goed.